BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, March 28, 2010

way to jb



assalamualaikum wbt...salam cinta penuh kasih buat tatapan anda semua..salam sedingin salju yang menebar aroma dinginnya semesta alam. moga rahmat Allah bersamamu sahabatku :)

alhamdulillah akhirnya perjalanan pergi dan balik dr jb selamat dan lancar. alhamdulillah. terubat rasanya rindu pada anak2 buah. lama sangat tak jumpa sampai tak kenal anak buah yg sorang nie mileya hanna mohsin

aishh, firstime dgr name dia berbelit lidah nak sebut. last sekali ana panggil dia haura'(bidadari syurga). ana je yg panggil dia ngn name tu..kan setiap perkataan itu doa. maksu doakan moga mya jadi sebenar-benar bidadari yea ;)




maksu peluk cium haura', sukanya peluk haura'. bestnye ade baby ;). huhu. maksu tak teringat nak ambik gambar melly(malissa lutfiah mohsin) sbb maksu excited sgt uli haura' ;). tp pegi dua hari satu malam je, sbb tiket takde sgt. but, apepun ayah ckp niatkanlah ziarah untuk erat silaturrahim. bukankah org yg mengeratkan silaturrahim tu dipanjangkan umur(hadith). insyaAllah ada bahagian tu.

i really miss u haura'. maksu doakan, melly dan haura' membesar sebagai putri yg solehah, faqeh fiddeen. juga tak lupa kpd anak2 buah yg lain, muhammad daniel haziq bin huzaifah, nur dina fakhirah bte huzaifah, fatimah az-zahra' bte muhammad arif, aisyah humaira' bte muhammad arif, zainab sufiah bte muhammad arif, and born to be(adik kpd daniel n dina...dgr2 lelaki)


*kalianlah penyambung generasi kami esok nanti. moga terdidik menjadi syabab dan fatayat islam yg hidup matinya utk islam krn Allah. besar harapan maksu buat kalian. moga dicorakkan dgn sibghatullah. raya nanti panjang omo kita jumpe yea sayang..miss u all :)

1 comments:

شــوكـة وردة said...

salam mahabbah...

adikku..subhanallah! comey nye anak buah mu tu....

^_~